Snelle levertijd
Uitstekende service
Bellen = binnen 24 uur levering

Afvalcontainer huren in Twente

Een container huren doe je bij Busscher Transport & Containerverhuur. Welke soorten afvalcontainers zijn er? Wij bieden verschillende soorten containers voor zowel particuliere als zakelijke klanten, zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een gesloten container, container met schuifdeksel, klepcontainer, puincontainer of een grote 6 kuubs container. Ook kunnen we u voorzien van een opslagcontainer/zeecontainer waarbij u onder ander bouwmaterialen en inboedel kunt opslaan. U bent op het juiste adres voor het huren van een container in regio Twente.

Afval container huren

Waarom een afvalcontainer huren? Bent u op zoek naar een puin- / afvalcontainer waar u alle afval kwijt kunt tijdens uw bouwprojecten? Bij Busscher Transport & Containerverhuur kunt u verschillende soorten puin- of afvalcontainers huren. Het huren van een afval container kan handig zijn als u graag bouwafval, sloopafval, groenafval of tuinafval wil storten . Bestel direct een afvalcontainer via onze website of vraag meer informatie aan voor het huren van een afvalcontainer.

Perscontainer huren

Wilt u een container huren voor uw bedrijfs-, huis, en/of campingafval? Daarvoor zou u bijvoorbeeld kiezen voor een perscontainer. Het afval wordt samengeperst in de perscontainer. Het samenpersen zorgt ervoor dat een grote hoeveelheid bedrijfsafval minder ruimte in de container inneemt. Deze containers variëren tussen de 7m3  en 20m3.

Container huren Twente

Hoe milieuvriendelijk is Busscher Container? Bij het huren van een container zorgen wij dat de containers snel bij u aan huis worden geleverd in de gehele regio Twente. Daarnaast bieden wij een uitstekende klantenservice waarbij u goed wordt geholpen tijdens het huren van een passende container. Hoe milieuvriendelijk is Busscher Busscher Transport & Containerverhuur denkt ook aan haar omgeving, zo zorgen we dat al uw afval op een milieuvriendelijke wijze gerecycled wordt. Voor een betrouwbare en milieuvriendelijke partij kunt u terecht bij Busscher Transport & Containerverhuur.

Hierboven ziet u een selectie van ons container assortiment. Hebt u nog vragen over het huren van een container? Of bent u op zoek naar een grotere container voor uw puinafval, bouw of sloopafval? Vraag vrijblijvend en gratis naar de mogelijkheden, want bij Busscher Transport & Containerverhuur willen we u graag te woord staan tijdens het huren van een container.

Weet u niet precies wat u zoekt? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug !