Snelle levertijd
Uitstekende service
Bellen = binnen 24 uur levering

Afvalcontainer huren Hengelo

Afvalcontainer huren in Hengelo? Op zoek naar een afvalcontainer in Hengelo, Twente? Bij Busscher Transport & Containerverhuur kunt u voor schappelijke prijzen afvalcontainers huren. De aangeboden container worden hieronder weergegeven. Ook kunnen wij u helpen met zand, grind, tuinaarde & tuinmest (zie topmenu). Indien u persoonlijk advies wilt dan kunt u contact met ons opnemen via 0541-661 264 of bezoek onze contactpagina. Een afvalcontainer huren in Hengelo doet u bij de containerspecialist van Twente.

Vraag informatie aan

Heeft u vragen? Wij helpen u graag veder. Neem vrijblijvend en gratis contact met ons op.

Onze snelle service

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn bedienen wij een snelle service welke wij combineren met voordelige prijzen en een oplossingsgerichte aanpak. De voordelen van Busscher Transport & Containerverhuur:

  • Containers snel geleverd in regio Twente
  • Altijd een snelle service
  • Lage prijzen
  • Klant- en oplossingsgericht
  • Gebruiksvriendelijke website
  • Ook in het weekend bereikbaar

Huur een afvalcontainer in Hengelo

Aangeboden afvalcontainers Hengelo

Busscher Transport & Containerverhuur biedt verschillende soorten containers te huur voor zowel particulieren als zakelijke relaties. Zo kunt u als particulier kiezen voor een 6m³ afvalcontainer welke zeer geschikt is voor een verbouwing of klussen rondom uw huis. Deze container neem zeer weinig ruimte in beslag en het past op één parkeerplaats. Heeft u toch meer nodig? Dan kunt u kiezen voor een gesloten container (8m³), koepelcontainer (16m³), klepcontainer (18m³) of een container met schuifdeksel (29m³). Deze genoemde containers zijn weer ideaal voor zakelijke relaties welke u voor een langere periode kunt huren. Ook komen wij periodiek langs om de containers te legen.

Hoe kunt u een afvalcontainer huren?

Het huren van een afvalcontainer in Hengelo is heel eenvoudig via de website. In het overzicht hierboven kunt u op een gewenste afvalcontainer klikken. U kunt op de desbetreffende pagina alle details lezen, zoals de beschrijving van het product, inhoud, afmeting en eventuele bijzonderheden. Om over te gaan tot het huurproces van een afvalcontainer dient u te klikken op “Reserveer Nu” (gele knop). U kunt hier uw gegevens achterlaten zodat wij contact met u kunnen opnemen om een afleverdatum te plannen.

Meer weten over afvalcontainers in Hengelo?

Weet u niet precies welke afvalcontainer in Hengelo u nodig heeft voor uw bouwproject? Als de containerspecialist van Hengelo staan wij u graag te woord. Met onze jarenlange ervaring zullen wij uw vragen, verzoeken en aanvragen zorgvuldig in behandeling nemen. Neem direct contact met ons op via het nummer 0541-661 264. een mail sturen? Dan kan naar info@busschercontainers.nl of bezoek onze contactpagina. Een afvalcontainer huren in Hengelo doet u bij de containerspecialist.

Weet u niet precies wat u zoekt? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug !