Afvalcontainer huren Enschede

Afvalcontainer huren Enschede? Bent u op zoek naar een afvalcontainer in regio Twente? Bij Busscher Transport & Containerverhuur kunt u voor een schappelijke prijs afvalcontainers huren. Op deze pagina ziet u onze aangeboden containers. Indien u toch op zoek bent naar andere producten dan kunt u gebruik maken van onze zoekmachine rechtsboven. Toch iemand spreken? Neem contact met ons op via 0541 – 661 264 of bezoek onze contactpagina. Een afvalcontainer huren doet u bij de containerspecialist van Twente.

afvalcontainer huren Enschede

afvalcontainer huren Enschede

Waarom Busscher Containers?

Nijhoff zand en grindhandel is door de jaren heen een begrip geworden in onze regio, Van vroegeruit een bedrijf dat meerdere eigen zandputten bezat waaronder de welbekende “diepe zandkuil” achter De uitkijk in het Hellendoornse bos.

Hier is het in de jaren ’50 begonnen, vanuit daar werden de bouwbedrijven uit de regio voorzien van metselzand wat met de hand op de vrachtwagen’s werdt geladen. Later kwam hier een jacobsladder voor in de plaats, wat het werk een stuk makkelijker maakte. Nog veel later kwam de eerste Draglijn kraan om mee te laden. In de jaren ’70 is Nijhoff begonnen met containers verhuur, dit voor het bedrijfsleven maar ook voor de particulier. Zand en grind leveringen bleven niet achter tot op de dag van vandaag !!

Direct een afvalcontainer huren Enschede?

Vraag informatie aan

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend en gratis contact met ons op.

  Onze snelle service

  Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn bedienen wij een snelle service welke wij combineren met voordelige prijzen en een oplossingsgerichte aanpak. De voordelen van Busscher Transport & Containerverhuur:

  Huur een afvalcontainer in Enschede

  Aangeboden afvalcontainers

  Busscher Transport & Containerverhuur biedt verschillende soorten containers te huur voor zowel particulieren als zakelijke relaties. Zo kunt u als particulier kiezen voor een 6m³ afvalcontainer welke zeer geschikt is voor een verbouwing of klussen rondom uw huis. Deze container neem zeer weinig ruimte in beslag en het past op één parkeerplaats. Heeft u toch meer meer nodig? Dan kunt u kiezen voor een gesloten container (8m³)koepelcontainer (16m³)klepcontainer (18m³) of een container met schuifdeksel (29m³). Deze genoemde containers zijn weer ideaal voor zakelijke relaties welke u voor een langere periode kunt huren.

  Hoe kunt u een afvalcontainer huren?

  Het huren van een afvalcontainer is heel eenvoudig via onze gebruiksvriendelijke website. In het overzicht hierboven kunt u op een gewenste afvalcontainer klikken. U kunt op de desbetreffende pagina alle details lezen, zoals de beschrijving van het product, inhoud, afmeting en eventuele bijzonderheden. Om over te gaan tot het huurproces van een afvalcontainer dient u te klikken op “Reserveer Nu” (gele knop). U kunt hier uw gegevens achterlaten zodat wij contact met u opnemen voor een afleverdatum.

  Meer weten over afvalcontainers in Enschede?

  Weet u niet precies welke afvalcontainer u nodig heeft voor uw bouwproject? Als de containerspecialist van Enschede staan wij u graag te woord. Met onze jarenlange ervaring zullen wij uw vragen, verzoeken en aanvragen zorgvuldig in behandeling nemen. Neem direct contact met ons op via het nummer 0541 – 661 264. Een afvalcontainer huren in Enschede doet u bij de containerspecialist.

  Meer weten over afvalcontainers in Enschede?

  Weet u niet precies welke afvalcontainer u nodig heeft voor uw bouwproject? Als de containerspecialist van Enschede staan wij u graag te woord. Met onze jarenlange ervaring zullen wij uw vragen, verzoeken en aanvragen zorgvuldig in behandeling nemen. Neem direct contact met ons op via het nummer 0541 – 661 264. Een afvalcontainer huren in Enschede doet u bij de containerspecialist.

  Handel & transport

  Handel & Transport Nijhoff Handel & Transport is een totaal leverancier op het gebied van grondstoffen voor de grond- weg- en waterbouw, betonindustrie, gemeenten, overheid, Attractieparken en Hovenier. Middels onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk op het gebied van op- en overslag, transport over de weg maar ook per spoor, en scheepvaart kunnen wij altijd tegen een scherp tarief onze producten aanbieden. Onze sterke punten liggen met name in de levering van siersplitten zoals basaltsplit, grijze ardenner, flachkorn, gebroken steenslag, grind de levering van diverse soorten breuksteen t.b.v. schanskorven. Tevens leveren wij maat werk en proiect stenen.

  Transport voor:

  Voor Nijhoff Grindmij wordt ballastgrind/zand en splitsoorten uit eigen productie vervoerd naar verschillende afnemers, zowel in de beton als asfaltindustrie. Voor Nijhoff Handel & Transport is het vooral vulzand, grond, grind, split, natuursteen en bestrating voor hovenier en particulier wat vervoerd wordt. Tevens houdt Nijhoff Transport zich ook bezig met het aannemen van, bv. een bouwput ontgraven en weer op hoogte brengen met gebroken puin of ballastzand.

  6m3 container | Afvalcontainer huren Enschede | Nijhoff B.V.
  6m3 container
  gesloten container | Afvalcontainer huren Enschede | Nijhoff B.V.
  Gesloten container
  container met schuifdeksel | Afvalcontainer huren Enschede | Nijhoff B.V.
  Container met schuifdeksel
  klepcontainer | Afvalcontainer huren Enschede | Nijhoff B.V.
  Klepcontainer
  koepelcontainer | Afvalcontainer huren Enschede | Nijhoff B.V.
  Koepelcontainer
  laadvloer | Afvalcontainer huren Enschede | Nijhoff B.V.
  Laadvloer / Laadplateau
  opslagcontainer | Afvalcontainer huren Enschede | Nijhoff B.V.
  Opslag- en zeecontainer
  perscontainer | Afvalcontainer huren Enschede | Nijhoff B.V.
  Perscontainer
  puincontainer | Afvalcontainer huren Enschede | Nijhoff B.V.
  Puincontainer
  volumecontainer | Afvalcontainer huren Enschede | Nijhoff B.V.
  Volume container
  puinafvalcontainer | Afvalcontainer huren Enschede | Nijhoff B.V.
  Puin / Afvalcontainer
  Scroll naar top